the-way-i-see-it-2

Hoe werk ik

Ik werk voornamelijk met natuurlijk licht. Ik fotografeer, als het weer het toelaat, buiten. En wanneer dat met ons wispelturige klimaat niet gaat, fotografeer ik ook bij jou thuis. Of we zoeken de beschutting van een brug, oud pand of wat er maar voorhanden is. Voor we foto’s gaan maken hebben we uiteraard contact gehad over jullie wensen. Wil je een stoere omgeving, wil je mooie foto’s in het park of liever bij jou thuis? Het is allemaal mogelijk!

Ik hanteer de volgende tarieven:

Mini Shoot 89,00 euro

Max. 2 personen. We fotograferen een half uur. Je krijgt van mij minimaal 5 foto’s in lage resolutie (LR*) en daar mag je de 3 mooiste uitkiezen. Deze krijg je van mij in hoge resolutie (HR).

Medium Shoot 109,00 euro

 Max. 2 personen. Je krijgt van mij minimaal 8 foto’s in LR en hier mag je er 5 van uitkiezen die je van mij krijgt in HR.

Large Shoot 129,00 euro

Fotosessie voor een gezin met max. 5 personen. Na afloop ontvang je minimaal 12  foto’s in LR. Hier mag je de 8 mooiste uitkiezen en deze ontvang je in HR.

Wil je meer foto’s in HR dan bovengenoemd dan kan dat ook, voor een bedrag van 7,50 euro per foto extra.

Staat wat jij wilt er niet bij? Stuur me een mailtje of bel me op 06 – 38581357. Een fotoshoot is altijd op 1 locatie, mits we anders afspreken. Inclusief 20 km enkele reis

 

 De foto’s die ik maak blijven mijn eigendom. Ik mag ze gebruiken voor mijn zakelijke Facebook pagina, advertenties en mijn website. Ik fotografeer in RAW. Dit wil zeggen dat al mijn foto’s nog “nabewerkt” worden op bijvoorbeeld kleur en witbalans. Je ontvangt van mij alleen “bewerkte” foto’s. Mijn RAW bestanden deel ik niet.