gerdien-1

 TARIEVEN BRUIDSFOTOGRAFIE

Een bruiloft fotograferen is binnen de fotografie wel een van mijn favoriete bezigheden. Het verhaal vertellen van deze bijzondere dag is zo leuk! Wil je weten wat ik voor jullie kan betekenen? Stuur me een mailtje, of bel me. Ik maak graag een afspraak voor een persoonlijk gesprek. Als je mij kiest voor je bruiloft zal ik de hele dag, of een groot deel van de dag aanwezig zijn. En hoewel ik me zoveel mogelijk op de achtergrond probeer te houden, ben ik gewoon echt aanwezig! En op sommige momenten heel dichtbij en prominent…dus je kan me maar beter een beetje leuk vinden! En hier kom je het snelst achter in een gesprek. We lopen dan meteen de dag even door zodat ik een passende offerte kan maken.

Waar moet je ongeveer rekening mee houden:

4 uur fotografie 595,00      6 uur 795,00       8 uur 1.095,00

OF…..2 FOTOGRAFEN OP JE TROUWDAG

2 can make your day

Waarom kiest bijna elk bruidspaar nog steeds voor 1 fotograaf?

Terwijl de voorbereidingen van de bruid worden vastgelegd, wie legt dan de voorbereidingen van de bruidegom en de bruidskinderen vast?

Wie legt de ontroering van de ouders vast wanneer jullie elkaar het ja-woord geven?

Wie legt de reacties vast van de genodigden als jullie elkaar de ringen omschuiven?

Als jullie naar buiten lopen, wie legt dan de vrienden vast die buiten op jullie staan te wachten?

Met WE ‘RE bruidsfotografen kies je voor 2 fotografen die feilloos weten wie welk moment vastlegt. Op deze manier mis je geen moment van de dag die zo belangrijk voor je is. En … je zult nauwelijks merken dat we er zijn. Want met zijn 2en hoef je niet overal te zijn. “Vlieg” je niet van links naar rechts. We hebben allebei ons eigen standpunt. En zo leggen we samen alles vast wat voor jullie zo belangrijk is.

2x zo duur ?

Nee, dat hoeft helemaal niet. Natuurlijk zijn de kosten voor 2 fotografen hoger dan voor 1. Maar wij denken dat we je kunnen verrassen. Graag maken wij kennis met jullie 2 zodat jullie je wensen kenbaar kunnen maken en wij met zijn 2en daar een verrassende prijs voor kunnen maken.

WE ‘RE

Wij zijn Ed Klappe & Karin Slotman

2 can make your day